Dinerkaart

Asperge gerechten:

Voorgerechten

  • Asperges met Lamsham en kruidenboter 12
  • Asperges met gerookte zalm en hollandaisesaus 13,5
  • Asperges met Hollandse garnalen en dragonmayonaise 14,5

Hoofdgerechten

  • Asperges met een gebakken zalmmoot en hollandaisesaus 21,5
  • Asperges met grietfilet en coquille met champagnesaus 26,5
  • Asperge met lamsracks en honing-tijmsaus 24,5
  • Asperge á la flamande 18,5

    Botersaus | ham | ei

  • Asperge á la flamande bijgerecht 9

    Botersaus | ham | ei

Voorgerechten

  • Carpaccio 11

    Pijnboompit | gedroogde tomaat | ui | rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise

  • Klassieke garnalencocktail 13,5

    Hollandse garnalen | cocktailsaus | ei | citroen

  • Gamba's uit de oven 11

    Gemarineerd | knoflookolie

  • Zalm & Paling 14,5

    Ingelegde komkommer | ginmayonaise | bloemkool

  • Caesar salade 11

    Krokante kip | ei | spek | Parmezaanse kaas | caesardressing

  • Coquille & Pata Negra (supplement Foie Gras € 4,-) 15

    Brioche Brood | truffelmayonaise | frisse sla

  • Buikspek & Geitenkaas 13

    Langzaam gegaard | gekarameliseerde appel | dadels | balsamico

Soepen

  • Tomatensoep 5

    Groenten | balletjes

  • Aspergesoep (ook vegetarisch mogelijk) 5,25

    Ham | ei

  • Dagsoep 5,25

Hoofdgerechten

  • Kip 't Wapen 17,5

    Paprika | ui | taugé | ketjapsaus

  • Biefstuk 't Wapen 22,5

    Peultjes | ui | champignons | ketjapsaus

  • Stoofpotje van rund 19,5

    Westmalle dubbel | ui | champignons

  • Wienerschnitzel 16

    Varkens | cranberry compote | citroen

  • Spareribs 19,5

    Gemarineerd | knoflooksaus | chilisaus

  • T-bone steak 27,5

    Kruidenboter

  • Tournedos (supplement gebakken eendenlever €5,5) 26,5

    Rund | truffeljus | aardappelfondant

  • Schol & Coquille 24,5

    Champagnesaus | Hollandse garnalen | wakame

  • Noordzee slibtongen (3 stuks) 21,5

    Gepaneerd | geprakte aardappel | tartaarsaus | citroen

  • Zeetong à la meunière 37,5

    Citroenboter | peterselie | aardappelgarnituur

  • Pasta aglio alio 14,5

    Tagliatelle | rode peper | knoflook | platte peterselie | olijfolie

  • Pasta Pesto 16,5

    Tagliatelle | kip | pesto | seizoensgroenten

  • Pasta rode curry 16,5

    Tagliatelle | gamba's | rode curry | kokosmelk | seizoensgroenten

Geserveerd met bijpassende garnituur

Desserts

  • Dame blanche 8

    Vanille ijs | pure chocolade | crumble | room

  • Coupe Bastogne 7

    Bastogne crumble | stoofpeer | vanille & karamel ijs | karamelsaus

  • Crêpes Suzette 8,5

    Flensjes | sinasappel | Grand Marnier | vanille ijs

  • Chocolade Brownie 7,5

    Lauwwarm | bananen brûlée | hazelnoot ijs | vanillesaus

  • Crème brûlée 7

    Vanille ijs | Slagroom

  • Kinderijsje 4

    Vanille ijs | aardbeiensaus | slagroom | spikkels

  • Kaasplankje 12

    Diverse harde en zachte kazen | noten & vijgen brood | appelstroop

Maandag:    Gesloten

Dinsdag:      Gesloten

Woensdag:  12:00 – 24:00 | Keuken open tot 21:00

Donderdag: 12:00 – 24:00 | Keuken open tot 21:00

Vrijdag:        12:00 – 24:00 | Keuken open tot 21:00

Zaterdag:    12:00 – 24:00 | Keuken open tot 21:00

Zondag:       11:00 – 23:00 | Keuken open tot 20:30

Julianastraat 1

4715 AT – Rucphen

0165 – 34 22 11

info@wapenvannassau.nl

© Wapen van Nassau – 2019